Jornada "Redescobrim el pati en família”

Una vintena de famílies ens vam reunir al pati de l'escola el matí del 17 de desembre, atenent a la crida feta per l'Associació de Famílies d'Alumnes per redescobrir el pati en família i compartir idees de millora.

La jornada va comptar amb la presència de la directora de l'escola (Vicky), que va agrair la implicació de les famílies en el projecte de millora del pati i va explicar el recorregut del procés que s'ha iniciat.

La cap d'estudis (Eva), ens va acompanyar a conèixer tot l'espai exterior i vam poder anar comentant tots plegats característiques, necessitats i idees.

A més, vam compartir els resultats més destacats de l'enquesta completada per les pares i mares d'alumnes de l'escola i amb l'ajuda d'en Dani i altres voluntaris vam fer alguns treballs a l'hort: es va fixar un hotel d’insectes i es van treure herbes, a més d’apuntar necessitats per reparar les jardineres en una propera trobada.

Estem molt contents de la participació de tantes famílies a la jornada, que van voler compartir la idea col·lectiva de millora del pati.

Anterior
Anterior

Taller de comunicació no violenta i activitat lúdico esportiva

Siguiente
Siguiente

Resultats de l’enquesta “Quin pati volem?”