• 971 151 993
 • ceipsagarriga@ceipsagarriga.com
 • C/ Pere Tudurí, Paratge Camí Vell de S'ullastrar - 07710 - Sant Lluis
 • Novetats

  Ànims per als nostres alumnes i famílies!!!

  Teniu ja el Full Informatiu d’aquest trimestre! 19_Full informatiu Març 2020
  Hem decidit fer un monogràfic de la situació excepcional que estem vivint. Els alumnes que hi han participat són la representació de tot l’alumnat… en aquest cas han estat alumnes de 3r als qui corresponia el redactat d’aquest trimestre.
  Volem agrair i reconèixer el treball i ajuda que ens ha ofert en tot moment l’APIMA – en aquesta situació més que mai, es valora poder comptar amb una entitat que representa a les famílies.
  També destacar la dedicació i implicació de l’Equip Docent, que en molt poc temps ha sabut canviar d’estratègies i ha seguit treballant i cuidant dels seus alumnes.
  I sobretot. Hem de remarcar l’esforç i exemple que les famílies esteu donant als vostres fills/es durant aquests moments difícils i desconcertants, sabem que no és fàcil!!
  Des d’aquí volem recordar a totes les entitats i persones que s’hi han bolcat perquè tots els entrebancs es vagi solucionat (Ajuntament, Regidora d’Educació, Policia local, Netejadores, Entitats Privades i Públiques i alguns que no nombrem… que són solidàries en tot moment).

  El telèfon i el mail de l’escola resten actius durant les vacances en què l’equip directiu seguirem al vostre costat pel que necessiteu.
  Cuidar-vos i cuideu molt a tots/es els que teniu a prop, sobre tot als nostres alumnes als que enyorem molt!!!

  Leave a comment

  Instagram