• 971 151 993
 • ceipsagarriga@ceipsagarriga.com
 • C/ Pere Tudurí, Paratge Camí Vell de S'ullastrar - 07710 - Sant Lluis
 • Imatges de Centre

  Dia 4 d’abril es va celebrar, com cada any, la xerrada de Nito Coll sobre el pas de primària a secundària.

  Si no vau poder assistir-hi, podeu veure la presentació

  ASSOCIACIÓ DE PARES I MARES D’ALUMNES

  Famílies us animem a participar i a ser-ne socis.  D’aquesta manera col·laborar i integrar-nos en la comunitat educativa, a nivell local i insular,  acompanyant els professionals en la millora continua de l’educació dels nostres fills i filles.

  Per fer-se soci, només us heu d’anar a aquest enllaç i omplir el formulari:

  FORMULARI INSCRIPCIÓ APIMA

  Moltes gràcies.

  Dia 24 de març l’APIMA va organitzar la xerrada online “Acompanyant la sexualitat des de casa”, amb Laura Ferrer, educadora social i especialista en educació sexual i emocional. Anava adreçada a famílies amb infants des de 3 fins a 12 anys.

  La gravació, així com els interessants recursos que va compartir, seguiran disponibles al canal de YouTube de l’APIMA del CEIP Sa Garriga (Sant Lluís, Menorca), així que us animam a compartir-ho: https://youtu.be/wKdr84B0hPw

  Aqui us deixem la proposta d’activitats extraescolars pel curs 2021-22 que ha organitzat l’APIMA.

   

   

   

  Quines necessitats té un infant en el seu desenvolupament? Com podem satisfer-les noltros com a persones adultes? Com podem fer una criança responsable en un món ple de pantalles?

  De tot això ens va xerrar n’Anna Ramis aquest dimecres. Des de l’APIMA volem donar-vos les gràcies per ser tants que vau assistir-hi virtualment i us convidem a tots a recuperar-la a través del nostre canal de YouTube:

  LA CRIANÇA RESPONSABLE EN UN MÓN DE PANTALLES

  (on a més hi hem posat les diapositives que ella va emprar)

  FESTA APIMA FI DE CURS 18-19

  El passat divendres 14 de juny l’APIMA va organitzar la festa de fi de curs i va ser tot un èxit. Alumnes, famílies i tota la comunitat educativa vàrem compartir un capvespre a l’escola on es van realizar activitats com una obra de teatre i l’acomiadament dels alumnes de 6è.

  Per part de la Comissió de Solidaritat, es va organitzar una degustació de les receptes que els alumnes havien aportat a l’escola durant el treball del projecte “Menjars arreu del món”.

  Trobareu la ressenya al BLOG DE SOLIDARITAT: http://comissiosolidaritatescolanova.blogspot.com

  VISITAU-LO!!!

  Agrair la participació de tothom que va fer possible aquesta trobada.

  MOLTES GRÀCIES!

  Instagram