• 971 151 993
 • ceipsagarriga@ceipsagarriga.com
 • C/ Pere Tudurí, Paratge Camí Vell de S'ullastrar - 07710 - Sant Lluis
 • Imatges de Centre

  ASSOCIACIÓ DE PARES I MARES D’ALUMNES

  Famílies us animem a participar i a ser-ne socis.  D’aquesta manera col·laborar i integrar-nos en la comunitat educativa, a nivell local i insular,  acompanyant els professionals en la millora continua de l’educació dels nostres fills i filles.

  Per fer-se soci, només us heu d’anar a aquest enllaç i  omplir el següent formulari:

  FORMULARI INSCRIPCIÓ APIMA

  Moltes gràcies.

  Actualment, només podem oferir l’activitat de Robòtica de totes les extraescolars que havíem preparat per motius de la situació de pandèmia, segons la fase en què ens trobem.

  Us anirem informant si hi ha noves propostes -si hi ha canvis en la situació de fases de COVID-19.

  Quines necessitats té un infant en el seu desenvolupament? Com podem satisfer-les noltros com a persones adultes? Com podem fer una criança responsable en un món ple de pantalles?

  De tot això ens va xerrar n’Anna Ramis aquest dimecres. Des de l’APIMA volem donar-vos les gràcies per ser tants que vau assistir-hi virtualment i us convidem a tots a recuperar-la a través del nostre canal de YouTube:

  LA CRIANÇA RESPONSABLE EN UN MÓN DE PANTALLES

  (on a més hi hem posat les diapositives que ella va emprar)

  FESTA APIMA FI DE CURS 18-19

  El passat divendres 14 de juny l’APIMA va organitzar la festa de fi de curs i va ser tot un èxit. Alumnes, famílies i tota la comunitat educativa vàrem compartir un capvespre a l’escola on es van realizar activitats com una obra de teatre i l’acomiadament dels alumnes de 6è.

  Per part de la Comissió de Solidaritat, es va organitzar una degustació de les receptes que els alumnes havien aportat a l’escola durant el treball del projecte “Menjars arreu del món”.

  Trobareu la ressenya al BLOG DE SOLIDARITAT: http://comissiosolidaritatescolanova.blogspot.com

  VISITAU-LO!!!

  Agrair la participació de tothom que va fer possible aquesta trobada.

  MOLTES GRÀCIES!

  Instagram