• 971 151 993
 • ceipsagarriga@ceipsagarriga.com
 • C/ Pere Tudurí, Paratge Camí Vell de S'ullastrar - 07710 - Sant Lluis
 • Novetats

  INSTRUCCIONS CONSELLERIA ALS CENTRES EDUCATIUS

  El divendres dia 13 de març a última hora del matí des de Conselleria d’Educació ens van enviar les següents instruccions.

  Com podreu llegir els equips directius estaran presencialment a cada centre per poder seguir treballant i atenent les necessitats més urgents i novetats que puguin sorgir.

  Inspecció Educativa també va enviar instruccions concretes i directes de què el dilluns 16 de març, els equips directius i els equips docents estiguin ‘presencialment’ als centres educatius per organitzar tot el treball a fer i com es gestionarà la situació.

  Com es veu: s’han de combinar moltes variables i situacions. us mantindrem informats en tot moment a mesura que anem decidint la concreció i contextualització de les mesures. Tots els esdeveniments es donen amb molta rapidesa i precipitació i hem d’anar assumint la situació i donant respostes que es van modificant dia a dia.

  Ens atendrem a les instruccions que ens indiquen que s’han de seguir en el procés d’aprenentatge dels alumnes i famílies. A la vegada s’ha de seguir amb la dinàmica de treball col·lectiva dels mestres (tenim tasques, decisions i temes a treballar durant aquests dies).

  També haurem de valorar la conveniència i possibilitat del treball a distància i evitar concentració i moviment de persones dins el centre.

  Moltes gràcies a tots/es per la comprensió i col·laboració.

  E. Directiu

  Leave a comment

  Instagram